Kypřící prášek BIO Amylon
BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA BEZ LEPKU A FOSFÁTŮ
Detailní popis produktu
Prášek je navíc složený pouze z čistě přírodních, bio surovin, bez lepku a bez fosfátů, ze kterých může "pálit" žáha. Jako kypřící složka je zde použit vinný kámen, přírodní minerál, který vzniká vysrážením ve vinných sudech při výrobě vína.
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, také jej můžeme přidat do perníku, palačinek apod., ale také do slaných těst a pokrmů. Bio kypřící prášek můžete využít také k přípravě vaječných pokrmů, jako jsou vaječné omelety, kam stačí přidat jen trochu prášku, aby byla struktura jídla dokonale měkká a nadýchaná.
Složení:
BIO kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné
BEZ LEPKU, LAKTÓZY, MLÉKA, SÓJI A VEJCE
BEZ FOSFÁTŮ
Doporučené dávkování (na 0,5 kg mouky):
- těsta třená - celý sáček
- těsta křehká - 2/3 obsahu sáčku
- těsta knedlíková - 1/3 obsahu sáčku
Doplňkové parametry
Kategorie: | DOCHUCOVADLA A SOLI |
---|---|
Hmotnost: | 0.012 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.